Outdoor activiteiten en maaltijdshakes hielpen mij 20 kilo af te vallen

 

Ik ben in een vrij korte tijd toch wel 20 kilo afgevallen. Ik krijg de laatste tijd dan ook veel complimenten. Maar ook vragen. Hoe heb je dat zo snel kunnen doen. Je hebt toch geen ongezond crash dieet gevolgd ofzo? Je bent toch niet verslaafd geraakt aan cocaïne o.i.d.? Nee, inderdaad het is veel onschuldiger dan dat. haha.

Leestip: Afvallen met shakes volgens Be-Slank

Ik zal jullie het antwoord niet langer onthouden ik heb zoveel kilo’s kunnen lozen in zo kort tijdsbestek dankzij de maaltijdshakes van Be-Slank en gewoon lekker buiten sporten. Ik heb wat spullen bij Decathlon besteld wat hiking gear, en eens per week rijd ik af naar de bergen in Duitsland en ga ik wandelen of wat ze ook wel hiking of trekking noemen. En soms wanneer ik avontuurlijk ben dan rijd ik zelfs helemaal naar Frankrijk om daar een weekendje te gaan lopen. Soms loop ik wel 20 KM+ op een dag. Natuurlijk krijg je honger tijdens zulke lange wandelingen. Daarvoor heb ik Be-Slank eiwit repen. En af en toe neem ik een pauze bij een café of restaurant als ik die tegenkom tijdens mijn wandelingen en dan nuttig ik een Be-Slank maaltijd shake. Ik heb die zakjes met de maaltijdshakes bij me ik heb alleen wat water nodig en de schud beker heb ik ook bij me.

Uitgelicht: https://be-slank.nl/product-categorie/afslankpakketten/

Die Be-Slank shakes die zitten boordevol gezonde voedingsstoffen en mineralen die mij de energie geven om te blijven lopen. Kilometer op kilometer kom ik door zonder dip in mijn energie. Ik blijf gaan zoals die Duracell konijnen uit de reclame haha! En als ik wat vast wil eten dan neem ik de reep van Be-Slank. Zij hebben een soort Bounty achtige kokosreep en die smaakt heerlijk maar is toch geheel verantwoord! Juist lezers zo heb ik dus twintig kilo kunnen af vallen ik hoop dat ik je geïnspireerd heb met dit verhaal.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *