Modieus maar toch stoere vrouwenkleding

Ga jij deze vakantie veel outdoor activiteiten ondernemen? Dan is het wel van belang dat je comfortabele kleding draagt. De meeste vrouwen zien modieus en comfortabel niet samen gaan. Ik ga toch even de perfecte tips geven om er nog modieus uit te zien maar comfortabele outdoor kleding te dragen.

Broek

Een broek is natuurlijk altijd wat comfortabeler dan een rokje of jurk. Fietsen met een jurk ziet er ook best grappig uit. Probeer daarom altijd een broek te dragen. Wat helemaal hip is momenteel, zijn de wijdere broeken. Dit zijn ook wat langere broeken en komen voor in diverse printen. Deze kan je bijvoorbeeld kopen bij Geisha. Het is namelijk wel altijd handig om niet een te korte broek aan te trekken.

Kleuren

Heb je een dag volgepland staan met veel activiteiten, draag dan vooral GEEN grijs shirt. Grijs is een kleur waarbij je heel snel de zweetvlekken ziet zitten, wat je natuurlijk niet wilt. Zwart is ook niet een ideale kleur als de hele dag in de zon loopt, aangezien dit de zon aantrekt. Lichtere kleuren zoals wit zijn daarom ideaal om te dragen met zo’n actieve dag.

Bovenkleding

Ik advies om altijd een topje te dragen en daaroverheen een wat losser shirt van bijvoorbeeld ONLY. Probeer ook altijd een leuk vest mee te nemen voor als het wel koud wordt.

Sieraden

Sieraden zijn erg mooi maar raad ik wel af als je veel gaat ondernemen. Als je het warm krijgt kan je lichaam lichtelijk opzwellen en zitten de sieraden gewoonweg niet meer lekker. Ben jij ook klaar om alle outdoor actieveten te gaan doen in je modieuze kleding?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *