Krap bij kas maar toch slagen bij het kopen van nieuwe spullen? Vijf tips!

Wil je graag nieuwe spullen kopen, maar heb je weinig geld over? Geen zorgen! Wij hebben vijf tips voor je waardoor je toch slaagt in je aankoop. Lees gauw verder om te weten hoe je dat doet!

Legerdump

Een legerdump (zoals bieco.nl) is een winkel waar je kleding, meubels en andere spullen kunt kopen die eerst van het leger waren. De prijzen zijn heel erg scherp, dus je kunt hier makkelijk slagen als je op zoek bent naar leger gerelateerde spullen!

Denk aan camouflage kleding of kwalitatieve wandelschoenen. Designer spullen zal je hier echter minder snel gaan vinden.

Kringloopwinkel

In een kringloopwinkel vind je ook vaak heel mooie spullen, maar je moet er wel even goed rondkijken. Het is soms een beetje zoeken naar de parels tussen het keukengerei en de oude boeken, maar als je iets moois vindt is het wel heel erg leuk!

Tweedehands

Tweedehands spullen zijn ook een optie als je krap bij kas zit. Er zijn veel websites zoals Marktplaats of Facebook waar je tweedehands spullen kunt kopen, dus je kunt altijd even rondkijken of er iets interessants voor je tussen zit!

Het voordeel aan tweedehands websites is dat je lekker vanuit je stoeltje kunt rondshoppen. Je zult echter wel goed moeten oppassen: oplichters zijn vaak frequent aanwezig op tweedehands verkoop sites.

Outlet winkels

Outlet winkels zijn een goede plek om nieuwe spullen te kopen. Outlet winkels zijn vaak zusterondernemingen van de dure normale winkels, waar oude collecties en andere overgebleven producten tegen lagere prijzen worden verkocht.

De prijzen zijn hier vaak heel scherp, dus je kunt makkelijk slagen als je op zoek bent naar iets nieuws, zolang je het niet erg vindt om niet continue met de nieuwe collectie rond te lopen.

Op de markt

Op de markt vind je ook vaak heel mooie spullen, maar je moet er wel even goed rondkijken. Hier bieden mensen vaak spullen aan die ze verder niet meer kunnen verkopen, maar soms heb je geluk en doet men iets weg waarvan ze de waarde niet goed snappen!

Wanneer er sale is, is het ook een goed moment om nieuwe spullen te kopen. Je kunt dan vaak heel mooie spullen vinden voor een scherpe prijs! Dus houd de sales in de gaten als je op zoek bent naar nieuwe spullen!

We hopen dat je met deze tips iets kunt! Wanneer je toch slaagt in je aankoop, vergeet dan niet om ons te laten weten hoe het gegaan is! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *