De schutting trends voor 2023

De trend in tuinafscheidingen verandert elk jaar en 2023 zal geen uitzondering zijn. Er zijn verschillende soorten schuttingen waar je uit kunt kiezen. Deze schuttingen hebben allemaal verschillende eigenschappen, dus het is goed om meer informatie in te winnen voordat je een keuze maakt voor een schutting die aan jouw behoefte voldoet. Hieronder bespreken we de nieuwste trends in schuttingen voor dit jaar.

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen, zoals hout, worden steeds populairder voor schuttingen. Houten schuttingen zijn niet alleen duurzaam, maar bieden ook een warm en uitnodigend gevoel aan je tuin. Houten schuttingen kunnen worden vervaardigd uit verschillende soorten hout, waaronder ceder, douglas en eik, en kunnen worden afgewerkt in verschillende kleuren en afwerkingen. Je kunt een houten schutting goed combineren met een tuinpoort in hetzelfde materiaal.

Metalen schuttingen

Metalen schuttingen, zoals gegalvaniseerd staal en aluminium, zijn ook steeds populairder. Ze bieden een moderne uitstraling en zijn onderhoudsvriendelijk. Metalen schuttingen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder poedercoat en verzinkte afwerkingen.

Verticale houten planken

Verticale houten planken zijn een opkomende trend in 2023. Deze schuttingen zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook privacy en bescherming tegen wind en andere weersinvloeden. De planken kunnen worden vervaardigd uit verschillende soorten hout, waaronder ceder en douglas, en kunnen worden afgewerkt in verschillende kleuren en afwerkingen.

Groene schuttingen

Groene schuttingen, zoals haagplanten en klimplanten, zijn steeds populairder. Ze bieden niet alleen privacy, maar creëren ook een aangename omgeving in je tuin. Groene schuttingen kunnen worden samengesteld uit verschillende soorten planten, waaronder klimop, bamboe en coniferen, en kunnen worden aangepast aan je specifieke stijl en wensen.

Gebogen schuttingen

Gebogen schuttingen zijn een opkomende trend in 2023. Ze bieden een uniek en modern uiterlijk en kunnen worden vervaardigd uit verschillende materialen, waaronder hout, staal en aluminium. Gebogen schuttingen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen en kunnen worden aangepast aan jouw behoeftes.

Welke trend volg jij?

Er zijn vele nieuwe trends in schuttingen voor 2023, waaronder natuurlijke materialen, metalen schuttingen, verticale houten planken, groene schuttingen en gebogen schuttingen. Bij het kiezen van de juiste schutting voor je huis, is het belangrijk om rekening te houden met je persoonlijke stijl, budget en de functionaliteit die je zoekt. Of je nu op zoek bent naar een moderne of traditionele uitstraling, er is zeker een trend in schuttingen die aan je wensen voldoet. Bovendien is het belangrijk om de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van de schutting in overweging te nemen. Natuurlijke materialen, zoals hout, kunnen periodiek onderhoud nodig hebben, terwijl metalen en PVC schuttingen een langere levensduur hebben en minder onderhoud vereisen. Welke kies jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *