Motor met dubbele fietstassen ideaal voor vakanties

De praktische voordelen van dubbele fietstassen

Dubbele fietstassen zijn heel praktisch, omdat je er heel veel spullen in mee kunt nemen en je ze op je fiets kunt laten zitten. Zo heb je altijd een tassen bij je als je op de fiets weg moet. Dat is fijn als je veel inkopen gaat doen, maar het is ook handig om je regenpak mee te nemen wat met het Nederlandse weer geen overbodige luxe is. Ook als je onverhoopt veel meer spullen gekocht hebt dan je van plan was, is het fijn als je voldoende ruimte in je dubbele fietstassen hebt. De dubbele fietstassen zijn er in allerlei soorten en maten. Veel dubbele fietstassen zijn wel bestand tegen een bui en de inhoud blijft droog als de flap er goed overheen zit.

Vrolijke of stoere motieven

Er zijn dubbele fietstassen met hele vrolijke en grappige motieven voor vrouwen en meisjes, maar je kunt ook denken aan effen neutrale kleuren of juist wat stoerdere motieven voor mannen en jongens. Wil je met de fiets op vakantie? Koop dan dubbele fietstassen die speciaal voor dat soort doeleinden gemaakt zijn. Vaak kunnen die ook op de voorkant van de fiets vastgezet worden. Dan kun je zowel achter als voor dubbele fietstassen plaatsen en alles meenemen wat je nodig hebt.

Een leuk motief voor een stevige fietstas is die met het logo van de oude PTT tas. Daarmee voel je je een beetje postbode. Er zijn veel fietstassen met hele mooie bloemenpatronen, maar ook met bijvoorbeeld een tijgermotief, een junglemotief of rustig zwart, blauw, rood of groen. Er zijn tegenwoordig zelfs mooie en opvallende modellen van skai leer. Kinderen zullen vaak kiezen voor de dubbele fietstas met pootafdrukken van dieren.

Dubbele fietstas voor een elektrische fiets

Ben je in het bezit van een elektrische fiets en zoek je daar een dubbele fietstas bij? Let er bij aanschaf op dat de tas voor de e-bike geschikt is. Wil je voor safe gaan, ga dan naar een fietsenhandel en zoek daar een dubbele fietstas uit. Het personeel kan je dan laten zien welke fietstassen in aanmerking komen en de tas op de fiets plaatsen. Bestel je de fietstas liever op internet? Let er dan bij aankoop goed op dat er bij het gewenste model staat dat hij geschikt is voor de e-bike. Veel van die tassen kunnen ook prima op een ‘gewone’ fiets geplaatst worden. Er is tegenwoordig heel veel keuze op dat gebied en er zijn heel fraaie en functionele modellen verkrijgbaar op de markt. Het gaat je dus zeker lukken een fijne fietstas te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *