Onlineskateshop.nl lanceert vernieuwde website

slider_1

SCHEVENINGEN, 20160830 — Sinds kort is de website van de onlineskateshop.nl volledig vernieuwd. De specialist in skate- en boardsporten heeft het assortiment ondergebracht in overzichtelijke categorieën waardoor bekijken en bestellen nog makkelijker is. En naast de vernieuwde lay-out is ook het complete aanbod uitgebreid. Dat zijn nog meer producten en accessoires dan voorheen. Of je nu graag skate, skateboardt of op je steps stapt, in deze webshop vind je precies wat je nodig hebt.

Overzichtelijk aanbod

Met 16 jaar ervaring in de wereld van de retail voor skate- en boardsporten weet Onlineskateshop.nl precies wat voor producten liefhebbers van deze activiteiten nodig hebben. Om alles eenvoudig te kunnen vinden hebben we onze onlineshop in diverse categorieën onderverdeeld: ‘Skates’, ‘Rollerskates’, ‘Boards’, ‘Steps’, ‘Protectie’, ‘Heelys’, ‘Diversen’ en ‘Winter’. Ook hebben wij een speciale categorie voor onze artikelen die in de uitverkoop zijn. Hier kun je het hele jaar door een verzameling afgeprijsde producten ontdekken. Verder staat er op de vernieuwde website van Onlineskateshop.nl nog een speciale pagina over onze klantenservice. Lees er bijvoorbeeld de veelgestelde vragen met de antwoorden of neem onze algemene voorwaarden door. Bekijk ook eens de reviews van onze klanten. Zo krijg je een idee van onze werkwijze voordat je met ons in zee gaat.

 

Bekijk onze bedrijfspresentatie ook op YouTube

Breed assortiment voor skaters en boardsporters

Voor elke productgroep heeft Onlineskateshop.nl nog een onderverdeling gemaakt. Zo kun je bij de categorie ‘Skates’ direct doorklikken naar bijvoorbeeld ‘Recreatie & fitness’, ‘Speed’ en ‘Kids’. Bij ‘Boards’ kun je onder andere kiezen uit ‘Longboards’, ‘Skateboards’ en ‘E-boards’. En de categorie ‘Steps’ is onderverdeeld in subcategorieën als ‘Stuntsteps’, ‘Vouwsteps’ en ‘Kickboards’. Je ziet het: de Onlinskateshop.nl heeft echt alles voor fans van board- en skatesporten. Op de vernieuwde website kun je bovendien ook terecht voor een paar ijsschaatsen, moonboots en sleden. Of kijk bij ‘Diversen’ voor een rugtas of heuptas. En vergeet ook niet om je goed te beschermen als je gaat steppen, schaatsen, boarden, skaten of skeeleren. In de Onlineskateshop.nl vind je alles voor het veilig uitoefenen van je lievelingssport.

 

Nieuwsgierig geworden naar de vernieuwde website van Onlineskateshop?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *