Communiceren via een portofoon tijdens het survivallen

 

 

Als u op avontuur gaat in de natuur dat is het niet handig om een GSM mee te nemen, die hebben namelijk vaak geen bereik op plekken die ver van de buitenwereld af zijn. In veel gevallen is het daarom handig om een portofoon bij u te dragen als u gaat survivallen. Kies daarom ook altijd voor een portofoon met landelijke dekking. We vertellen u graag wat meer over de verschillende voordelen die een portofoon met zich meebrengt, dit zorgt ervoor dat er naast het survivallen nog meer toepassingen zijn waarvoor dit handig is.

 

De voordelen van een portofoon

Zoals we al even genoemd hebben,is een portofoon in de natuur handig omdat u dan altijd bereik heeft, hierbij bent u niet afhankelijk van eventuele gsm-bereik wat u wel of niet heeft. Zeker als u met diverse groepen de natuur ingaat is het eigenlijk een must om een portofoon bij je te dragen. Een ander groot voordeel is dat de portofoons bestand zijn tegen slecht weer of andere vervelende omstandigheden. De behuizing is vaak ook erg stevig waardoor je hem nog eens kan laten vallen zonder dat het gevolgen heeft.

 

Portofoons hebben nog meer toepassingen

Er zijn echter nog veel meer toepassingen waarvoor je een portofoon kunt inzetten. Deze worden bijvoorbeeld ook vaak gebruikt bij de beveiliging van een evenement. Zodat alle mensen van de beveiliging ten alle tijden met elkaar communiceren kunnen. Vooral in het geval van calamiteiten wil je natuurlijk niet afhankelijk zijn van eventueel gsm-bereik.

Alle accessoires die u nodig heeft

Om comfortabel en duurzaam gebruik te kunnen maken van de portofoon zijn er vaak wel enkele accessoires die u nodig zal hebben. Denk bijvoorbeeld aan een headset, een extra batterij, een oplader en nog een aantal accessoires die eigenlijk noodzakelijk zijn. Zeker als u gaat survivallen dan is het handig om te beschikken over bijvoorbeeld een oplader op zonne-energie, zodat je nooit zonder bereik komt te zitten.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *