Alles voor je boot

 

Ben je op zoek naar bootaccessoires, -onderdelen of andere watersport benodigdheden? Dan ben je bij Nautic Gear aan het juiste adres! Hier vind je een ruim assortiment aan artikelen, van stootwillen tot scheepsklokken. Naast een ruim assortiment staat Nautic Gear ook garant voor een goede service. De wensen van onze klanten staan voorop.

 

Bootaccessoires

In ons ruime aanbod vind je veel diverse artikelen die een comfortabel verblijf op je boot verzekeren. Zo bieden wij een uitstekende scheepsverwarming die je heerlijk warm houdt tijdens de koudere dagen. Wil je een heerlijk verfrissend drankje drinken tijdens warme zomerdagen? Ook dat is mogelijk met een kwalitatieve scheepskoelkast.

 

Bootonderhoud

Je boot wil je graag mooi houden en dit doe je met de onderhoudsproducten van Nautic Gear. Hierbij kun je denken aan producten als

 

  • Antifouling
  • Poetsmiddelen
  • Smeermiddelen en olie
  • Schroefasvet

 

Wil je graag meer informatie over het onderhouden van je boot? Onze ervaren deskundigen staan graag voor je klaar!

 

Nautic Gear

Met slechts enkele klikken op de knop bestel je het juiste product bij Nautic Gear. Na het plaatsen van je bestelling zorgen wij er vervolgens voor dat het artikel zo snel mogelijk bij je thuis geleverd wordt. Dat is dé service van Nautic Gear!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *