Uniek Watersport spectakel in Maurik op 2 t/m 4 september

Schermafbeelding 2016-08-26 om 19.53.30

Op vrijdag 2 september is het weer zover bij WSV Maurik. Om 21.00 gaat de Orange Open barefoot battle van start. Bij WSV Maurik weten ze een evenement aan te kleden, terwijl de gehele Europesche top het spits afbijt gedurende het nachtspringen (u leest het goed, met de blote voeten in de nacht over een spring schans), vind er op het strand een heuse beach party plaats met live muziek en DJ. Dit jaar is de entrée nog gratis en voor iedereen toegankelijk. Tegen betaling is er de mogelijkheid om te genieten van de beach BBQ.

Zaterdag 3 september om 11.00 beginnen de onderdelen slalom en figuren. D.m.v. een live verbinding met de boot en een groot LED scherm op het strand kunt u genieten van de ongelofelijke kunsten die de atleten uitvoeren op hun blote voeten met een gemiddelde snelheid van 72 km per uur.

Zondag 4 september vinden de finales plaats en zullen alleen de besten der besten het water betreden voor de de onderdelen figuren en springen. Zondag begint het spektakel om 08.00 uur met aansluitend de prijs uitreiking om 15.00.

Blootvoet waterskien is een relatief onbekende sport in Nederland, in Amerika en Australie is het een zeer snel groeiende en populaire sport! Het Nederlandse team (aanwezig op de Orange Open) werd dit jaar derde op de Europesche kampioen schappen in Zweden.

Meer informatie betreft de Orange Open kunt u vinden op www.wsvmaurik.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *