Strand bolderkar

Wil je een strand bolderkar kopen?

Van plan om lekker een dagje naar het strand te gaan met het gezin maar problemen met het sjouwen van je strandspullen? Dan is de strand bolderkar ideaal. Deze bolderkar bestaat namelijk uit:

1. Nooit-lek wielen

2. Kindvriendelijk

3. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

4. Kuip voelt zacht en warm aan

5. Supersnel opvouwbaar tot licht en plat pakket

Waar kan je de strand bolderkar allemaal voor gebruiken?

Je kan een bolderkar gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Zo kan je bijvoorbeeld een strand bolderkar gebruiken of je kan de bolderkar gebruiken voor de boodschappen. Een ding wat zeker is, is dat je veel rugklachten zal besparen! De strand bolderkar is ideaal voor het strand door de handige nooit-lek wielen en voor de kinderen, een comfortabele kuip! Ook kan je de bolderkar gebruiken voor de dagelijkse dingen zoals: oud papier wegbrengen, glas wegbrengen of om dingen op te ruimen!

Welke eisen kan je aan je strand bolderkar stellen?

De bolderkar heeft veel voordelen. Zo kan je kind lekker rustig en comfortabel in de kuip zitten of je uitgeputte hond kan even bijkomen na een lange wandeling. Maar welke eisen stel je eigenlijk aan je bolderkar? En wat voor opties zijn er? Er zijn veel verschillende opties die je kan toepassen op je bolderkar om je bolderkar praktischer en veiliger te maken. Zo kan je ervoor kiezen om er led strips op te monteren. Hierdoor zal de bolderkar zichtbaar zijn in het donker en verlies je hem niet zo snel uit het oog. Dit kan zeer goed werken in het verkeer zodat je ook word gezien door je mede verkeer deelnemers. Wat ook een zeer veilige optie is, zijn remmen voor de bolderkar. Hierdoor loop je geen risico dat de wind misschien de kar met je kind of strandspullen van een berg af laat rollen. Banden die niet lek kunnen gaan is ook een van de prioriteiten die je kan stellen aan je bolderkar. Omdat je eigenlijk altijd buiten bent met je bolderkar en scherpe voorwerpen altijd op de loer liggen. Vooral bij de strand bolderkar kan het noodzakelijk zijn  om nooit-lek wielen aan te schaffen. Op het strand kan een scherpe schelp al verraderlijk zijn, en je wil natuurlijk wel voorkomen dat je alsnog al je strandspullen moet sjouwen! Gebruik je je strand bolderkar eigenlijk alleen om je kinderen in te vervoeren in plaats van spullen? Dan kan je er voor kiezen om er een matras en riempjes in te laten zetten. Dit kan voorkomen dat je kind eruit valt als de bolderkar over een heuvel gaat. Woon je in een gebied waar het vaak regent of wil je gegarandeerd voorkomen dat je spullen nat of vochtig worden? Dan kan je er een dakje op monteren. Dit doen de meeste mensen door er een zeiltje aan vast te maken. Je zou ook een dakje van hout kunnen maken met een raampje erin. Dit ligt natuurlijk ook aan persoonlijke voorkeur. De kleuren van de bolderkar kan je ook veranderen, om het ook leuk te maken voor je kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *