Hippe tuinmeubels voor balkon of kleine tuin

Hou je ook zo van het buitenleven? Maar heb je een balkon of een kleine tuin? In dit artikel word je geïnspireerd door hippe tuinmeubels van bekende merken die uitermate geschikt zijn voor jou balkon of tuin. Maak vandaag nog van jouw balkon of tuin the place to be!

Hippe hangstoel

Wil jij heerlijk ontspannen op je balkon? Kijk dan eens naar een hippe hangstoel van het merk Zuiver. Dit soort unieke stoelen zijn voorzien van een stevige metalen ketting waarmee je hem eenvoudig aan het plafond of een balk kunt plaatsen. Hangstoelen hebben een polyethyleen frame en zijn daardoor lekker stevig. Laat je benen bungelen en schommel zachtjes heen en weer onder het genot van een kopje thee en een goed boek. Naast dat de stoel lekker zit vormt het ook een ware eyecatcher op het balkon.

Strak design bankje

Heb je een klein balkon? En heb je daardoor geen ruimte voor grote tuinmeubelen? Kijk dan eens naar het strak vormgegeven houtenbankje van het merk HK Living. Het bankje is praktisch doordat je het eenvoudig kunt verplaatsen. Op het bankje is plaats genoeg voor twee personen, waardoor het ook niet al te veel ruimte inneemt op je balkon. Bovendien kun je het bankje eenvoudig opleuken met een aantal hippe sierkussentjes.

Praktische tuinstoelen

Wil je liever losse tuinstoelen op je balkon? Kijk dan eens naar de hippe Albert Kuip tuinstoelen van het merk Zuiver. Dit zijn stevige design stoelen die niet met de eerste beste windvlaag omver geblazen worden. Daarnaast kun je ze eenvoudig verplaatsen en zijn ze zelfs binnen te gebruiken. Hierdoor heb je voldoende zitplaatsen wanneer er vrienden of familie over de vloer komen.

Enthousiast geworden?

Wil jij ook van de zon kunnen genieten op één van deze hippe tuinmeubelen? De meubelen uit dit artikel zijn te koop bij Woononline. Shop ze eenvoudig online of breng een bezoek aan een van de winkels in Alkmaar of Utrecht. Naast een uitgebreid tuinmeubelen aanbod vind je ook nog meer dan 12.000 andere woonartikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *